ADULTSBLOGNOVETAT

Les inseparables

By 15/10/2020Octubre 19th, 2020No Comments

Es publica aquests dies una novel·la inèdita i pòstuma de la Simone de Beauvoir!!!
En català Angle Editorial i en castellà Lumen Editorial.

La gran pensadora i existencialista que durant els anys 50 i 60 va posar les bases del feminisme contemporani quan va escriure “El segon sexe”.

Res se sabia de “Les inseparables”, que s’ha descobert recentment i ara es publica.
La novel·la explica com Sylvie, de nou anys, coneix una nova companya de classe. L’amistat sorgeix a primera vista, i és que a ulls de SylvieAndrée és una noia agosarada, alegre, llesta i molt segura d’ella mateixa.

Som al París de finals de la dècada de 1910 i totes dues provenen de famílies convencionals, catòliques i conservadores. Al llarg dels anys d’aprenentatge compartiran reflexions, confidències i aspiracions vitals i intel·lectuals. Andrée es convertirà per a Sylvie en la seva relació més important.

“Les inseparables” és un autèntic esdeveniment mundial: una novel·la inèdita de Simone de Beauvoir basada en l’amistat entre l’autora i Zaza Lacoin, la seva inseparable amiga entre els nou i els vint-i-un anys.

Inequívocament autobiogràfica, Beauvoir va escriure la novel·la el 1954, cinc anys després que l’indispensable “El segon sexe” la convertís en una referència mundial per al feminisme.