GASTRONOMIARESSENYES

Abalon books

By 16/11/2020Novembre 19th, 2020No Comments

Ens agraden molt els llibres de l’editorial ABALON BOOKS!

Exquisida editorial dedicada a la gastronomia que es presenten amb 2 títols impecables cuidats fins als últims detalls.

L’escaleta dedicat al restaurant del mateix nom d’Alacant i La despensa japonesa, que com el seu nom diu, és un repàs per la tradició i els menjars nipons més habituals des d’una mirada occidental.

Abalon presenta sempre unes edicions excel·lentment editades, boniques fins a l’últim detall.

L’escaleta celebra els 40 anys d’aquest restaurant que dirigeix el cuiner Kiko Moya i que continua la trajectòria que van inaugurar els seus pares.
Ajunta sabor, tradició i el paisatge alacantí amb una cuina on fa destacar les ametlles, el safrà i la sal.

El llibre és impecable (dissenyat pels vigatans Zoo Studio) i està nominat als premis Laus de disseny. Ple de fotos meravelloses que ens faran venir moltes ganes d’anar-hi. Moltes ganes de què tornin a obrir ja els restaurants i bars d’arreu.

La despensa japonesa (de la Fundació Alícia de Ferran Adrià, juntament amb la gent de la cadena Udon) proposa un diàleg culinari entre Orient i Occident de la mà de 100 ingredients fonamentals en la cuina nipona i també possibilitats de combinació en les cuines occidentals, tant en l’àmbit domèstic com professional. Una eina de coneixement útil i amb vocació de practicitat, il·lustrada amb les receptes de cuiners que proposen habitualment aquest viatge gastronòmic als seus plats.

Llibres excel·lents en tots els sentits!

Heu de descobrir l’Editorial Abalon!!