Cheesecakes!!!

És una delícia i un pecat pel plaer i el desig, aquest llibre meravellós!!
Chesecakes de l’Aliter Dulcia.
Que edita Col and Col ed. amb fotografies precioses de Martín de Arriba.

Isabel Pérez, que regenta una aclamada pastisseria i obrador a Astúries, també molt coneguda com a Aliter Dulcia d’ençà que es va donar a conèixer amb el seu anterior i molt indispensable Aliter Dulcia, on ja ens ensenyava de manera exquisida la seva gran varietat de pastissos i dolços.

Ara, amb Cheesecakes es volca de manera impecable en aquests insuperables pastissos de formatge. Que sempre aixequen passions i actualment està a gairebé totes les cartes de postres dels restaurants i celebracions.

Doncs l’Aliter Dulcia ens presenta 80 receptes diferents del pastís de formatge.
Impecables i cremoses creacions.
Cheesecake de stracciatella, de ricotta i nabius; de torró; d’arròs amb llet; de cinc formatges; amb orxata; amb parmesà; de llimona, de xocolata; amb Nutella, amb cookies; de carabassa…

I també ens ensenya les versions del cheesecake més “típica” de cada país… el Nova York, el d’Alemanya, Ucraïna, Nàpols, l’italià, Luxemburg, França, Bulgària…

És un increïble festival pels sentits!
Visca el cheese! Visca els cakes!

Meravellosa Aliter Dulcia!!

L’heu de conèixer!