NOVEL·LARESSENYES

Dia Internacional de les escriptores

By 19/10/2020Novembre 5th, 2020No Comments

Avui és el Dia internacional de les escriptores!

I per recordar-ho, avui us recomanem l’Ali Smith!
Una de les autores més importants actualment i que acaba de publicar “Hivern” (un dels títols més importants de les últimes setmanes) i segon de la sèrie de les estacions, que va començar amb “Tardor” (que és un dels 3 títols nominats pel “Premi Llibreter” que s’ha d’anunciar d’aquí a pocs dies…)

És l’hivern. Quatre persones, desconeguts i família, convergeixen en una casa de quinze habitacions a Cornwall per passar el Nadal, però sembla que no hi ha lloc per a tothom. Una immigrant aporta la llum i l’escalfor que la família no ha sabut trobar unificant passat i present. Així és l’hivern, les coses es tornen visibles quan recordem com endurir-nos per després tornar flexiblement a la vida.

Després de “Tardor”, ara amb “Hivern” l’autora llança una mirada sàvia, divertida i contundent sobre l’era de la postveritat, la crisi de refugiats, la crisi climàtica, i les notícies falses.

Ali Smith és una de les escriptores més importants, provocadores i diferents, en llengua anglesa i l’heu de descobrir ja si encara no la coneixeu!!!
A més, va també amb una altra preciosa portada dibuixada a boli de la Núria Solsona!!!

I edita Raig Verd!

Vols Tardor?

Vols Hivern?