BLOGCALENDARIRESSENYES

EIXARCOLANT 2022

By 16/12/2021No Comments

El calendari de paret del bon consumidor.

Els Eixarcolant són un col·lectiu d’Igualada i Manresa que estan recuperant espècies silvestres comestibles i les varietats agrícoles tradicionals (no us perdeu, per exemple, els seus indispensables Llibre de les plantes silvestres comestibles, que ja porten 3 volums editats…) i que volen fomentar un model de producció, distribució, i consum d’aliments, i de desenvolupament socioeconòmic, més sostenible, ètic i just.

Han publicat ara un calendari de paret, per infants i adults, per explicar-nos de forma visual, atractiva i rigorosa, la necessitat de fomentar un consum responsable i una dieta amb productes de temporada i proximitat, aportant eines per fer-ho possible des de la quotidianitat.
Vol ser aquell element visualment atractiu que, sent a les parets de totes les llars, botigues i empreses, pugui acompanyar-nos tot l’any i ajudar-nos a construir una societat més sostenible i justa.

Amb il·lustracions de l’Estela de Arenzana i 12 relats (un per cada mes) que es poden retallar i convertir en un magnífic conte.
Acompanyats de la llebre Lola descobrirem com podem esdevenir millors consumidors i construir una societat més sostenible.

Hi ha 264 il·lustracions de varietats agrícoles tradicionals i espècies silvestres comestibles.

També es pot retallar la graella dels productes de temporada que es poden consumir a cada mes!

 

No us el perdeu per consumir millor i menjar bé!

Més llibres del col·lectiu Eixarcolant