NOTÍCIESNOVEL·LARESSENYES

El silenci de Don Delillo

By 09/11/2020Novembre 16th, 2020No Comments

Som tope fans a la Llibreria d’en Delillo!

I acaba de sortir l’últim llibre seu! (En català a Edicions 62 i Seix Barral en castellà…)

En Delillo sempre és impecable, fred i exacte com un bisturí tallant… Parlant de catàstrofes contemporànies… Contaminació, atemptats, sectes, mort d’estrelles de rock, multimilionaris en limusina… Aquest cop és una apagada mundial. El món es queda a les fosques…

Any 2022: en Jim i la Tessa viatgen a casa d’uns amics a Nova York. Durant la maniobra d’aterratge, l’avió té un accident, i tot i que ningú pateix ferides greus, la parella es troba amb una escena increïble: una apagada d’energia ha deixat el món sencer en un estat de pausa, sense telèfons, sense pantalles; on abans hi havia llum, ara hi ha foscor; on abans regnava el soroll, ara tot és silenci. Sense mitjans de transport operatius, es veuen obligats a caminar per uns carrers deserts.
Un cop a casa dels amics, junts intenten entendre què ha passat i fins a quin punt el món que tots coneixíem ha canviat, tant les certeses a les quals ens aferràvem com a societat com l’enemic, que ha passat de ser quelcom real i tangible (una guerra, una bomba) a ser una amenaça invisible, on les epidèmies de nous virus conviuen amb ciberatacs i criptomonedes.

En Delillo és el puto amo! I no necessita gaire. Amb 120 pàgines segueix sent el millor!

Vols El silenci?

Vols El silencio?