Avui surt a la venda Ickabog. El nou llibre de la J. K Rowling.
L’autora dels famosíssims Harry Potter!

Feia molt temps que la Rowling no publicava res nou. I quan ho fa, com ara, sempre és un esdeveniment mundial!
(Durant els mesos de confinament l’autora va anar publicant a la seva web per entregues aquesta història, que mica en mica va anar creant molta expectació.
Nens i nenes de tot el món van començar a enviar-li dibuixos de com s’imaginaven que era aquell monstre… Alguns d’aquests dibuixos il·lustren les pàgines de “L’ickabog“…)

Un monstre llegendari que amenaça un regne i que posarà a prova la valentia de dos nens.
El regne de Cornucòpia era el més feliç de món. Tenia or en abundància, un rei amb uns bigotis magnífics i un munt de carnissers, rebosters i formatgers que feien unes exquisideses que provocaven que la gent ballés de goig quan els menjava. Tot era perfecte, excepte Els Pantans, la regió del nord on, segons la llegenda, vivia el terrorífic ickabog. Sobre aquest monstre, qualsevol amb una mica de seny sabia que no era més que una faula que els pares utilitzaven perquè els nens es portessin bé. Encara que el cas estrany de les rondalles és que de vegades cobren vida pròpia…

J. K. Rowling tornarà a enganxar de nou als seus lectors i lectores de tot el món amb aquesta història plena de fantasia i aventures!

El vols?