ADULTSNOTÍCIESNOVETATPENSAMENTRESSENYES

Ingrid Guardiola

By 29/10/2020Novembre 4th, 2020No Comments

“Els fils” d’Ingrid Guardiola

Que l’Ingrid Guardiola ha tret un llibre nou!!!
I també és una de les crush de la Llibreria!

Ens agrada molt perquè és una de les pensadores més importants d’aquest país i és molt deliciosa aquesta col·lecció de pensament de l’editorial Arcàdia (on hi ha títols indispensables del Lluís Calvo o la Mireia Sallarès!! O l’excel·lent “L’ull i la navalla” anterior de l’Ingrid!!)

A “Els fils” l’Ingrid Guardiola manté un diàleg amb la Marta Segarra (pensadora i comissària de l’exposició “Coreografies del gènere” que es va fer l’any passat al CCCB…)

A finals del 2019, l’Ingrid Guardiola i la Marta Segarra s’intercanvien un parell de cartes arran d’un encàrrec per a un programa de televisió. Aquest primer contacte les farà continuar una correspondència que anirà revelant molts interessos comuns i, sobretot, una gran complicitat a l’hora d’observar i reflexionar sobre el mateix món i el que les envolta.

L’amor, la malaltia, les normes, l’acompanyament, qüestions de gènere, la cosa pública, l’anomalia, la intimitat i la privadesa, la pandèmia, les xarxes socials, la interdependència… són només alguns dels temes presents en aquestes cartes; fils que s’estiren i s’encreuen per teixir un assaig sobre la vida a dues veus.

No us el perdeu!!! Molt impecable!

El vols?