ASSAIGNOTÍCIES

John Lennon

By 09/12/2020No Comments

Ahir, 8 de desembre, va fer 40 anys de la mort de John Lennon.

Un dels grans mites de la història va deixar-nos orfes de la seva música quan va ser assassinat.

El nou llibre ¿Quién mató a John Lennon? ens explica la seva vida, basat en profundes investigacions recents de primera mà i d’entrevistes exclusives amb les persones properes que millor coneixien a Lennon, Lesley-Ann Jones ofereix una mirada fascinant, sincera i completa a una de les llegendes més eternes del món, aprofundint en la seva psicologia: el bo, el dolent i el geni, quaranta anys després de la seva mort.

Basant-se en els seus vint anys com a periodista i investigadora, l’autora ho remou tot. La seva investigació l’ha portat per tot el món, des de Liverpool fins a Londres, des de Tòquio fins a Nova York, seguint els passos de Lennon i construint-lo de nou amb un relat que permet veure el mite, persona i músic, autor de cançons memorables.

I al  John Lennon. Canciones  tenim un detallat examen, cançó a cançó, a tota la seva producció en solitari perquè s’analitzen els missatges de protesta, rebel·lió, amor i pau de Lennon citant les seves influències i inspiració.

Un cop alliberat de les restriccions dels Beatles, els temes de John Lennon es van tornar més confessionals que mai i van aconseguir transmetre als seus seguidors una extraordinària visió de la seva vida, els seus sentiments i creences.

John Lennon forever!!