La kombutxa és una beguda mil·lenària que es prenia a l’antic japó i que s’aconsegueix gràcies a la fermentació natural de te verd i sucre que duu a terme una colònia de bacteris i llevats. Aquesta beguda fermentada s’ha anat fent popular arreu.

A Nosaltres ens agrada la que fan a L’horta de Tavertet, al Thymus de Manlleu i que també la tenen al Bar del Casino de Vic.

És una beguda cada cop més coneguda, saludable i que la gent es pot fer a casa i per això ja hi ha llibres que ens ho expliquen amb rigor i passió.

Revolución kombucha, de David Côté i Sébastien Bureau, publicat per Amat ed.

Fer kombutxa no és difícil.
Amb aquest llibre aprendràs els detalls dels processos interns d’aquesta beguda tan fascinant, quins estris necessitaràs per elaborar-la i múltiples receptes i idees originals per crear la teva pròpia kombutxa o per improvisar-hi deliciosos còctels.
Sébastien Bureau i David Côté són uns autèntics especialistes de les begudes i els aliments fermentats.
A través de la seva experiència et submergiràs a la ciència i l’art d’aquesta beguda tan popular a tot el món, aprendràs els secrets de la seva elaboració i acabaràs de descobrir al mestre artesà que portes dins.
Les receptes són molt fàcils i els beneficis, extraordinaris!

Kombutxa power!!!