PRESENTACIONS

LA INCORRECTA. PARLA bé, COllons!

By 13/04/2021No Comments

Dissabte 17 d’abril, d’11 a 1 del migdia!

LA INCORRECTA seran a la Llibreria fent de llibreteres  i signant el seu nou llibre Parla bé, collons!

Si poses comes a tort i a dret, si accentues a la babalà, si els pronoms febles et fan ballar el cap i si comproves el que escrius amb un corrector automàtic cada dos per tres, aquest llibre és per a tu.

O si, d’altra banda, ets dels que esperen qualsevol oportunitat per corregir tothom i somies en un país millor sense faltes d’ortografia, aquest també és el teu llibre, ja que et sentiràs reconfortat i acompanyat en la teva lluita i gaudiràs repassant els dubtes i errors més freqüents del català.

LA INCORRECTA es van fer famoses, des de BaNYoles, amb les seves camisetes de frases dedicades a l’ortografia, la gramàtica catalana i els accents diacrítics; arriben per la porta gran al món editorial.

Ara podreu conèixer en persona a La Incorrecta (les germanes Planes), us recomanaran llibres (el seu i altres títols dels seus preferits, us ensenyaran samarretes, i us explicaran amb l’actitud, fermesa i bon humor que tenen sempre en el seu treball, com ho hem de fer per parlar i escriure bé el català!

I si voleu us signaran el seu llibre vermell.

No us les perdeu!!

(Si no pots venir, però vols un exemplar dedicat i signat per elles, ens ho pots encarregar, trucant al 93 858 88 75 o al mail: info@llibreriafosterandwallace.cat