NOVEL·LANOVETATRESSENYES

MAKE AMERICA GREAT AGAIN

By 18/05/2021No Comments

Noves generacions d’autores americanes estan arribant a la Llibreria!

Dos llibres de relats!

Atenció:

L’editorial Horror Vacui (ull amb aquesta editorial a partir d’ara!!) s’estrena amb l’impecable Lo salvaje de Julia Elliott!
Una dona amb Alzheimer rep una teràpia de restauració cerebral i fa emergir tot un món perdut… Una dona gran i sinistra espanta a la seva néta i les amigues d’aquesta amb visions profètiques sobre el judici final…

Una dona recupera la seva joventut mitjançant un tractament que combina tecnologia d’avantguarda amb filosofia d’autoajuda…
En els relats que conformen el seu primer llibre, Julia Elliott barreja l’estranyesa del gòtic meridional amb una sufocant atmosfera apocalíptica, la ciència-ficció amb els elements meravellosos dels contes de fades.

Entre el ridícul i el sublim, i sense abandonar els principis de la narració clàssica, grans dosis d’humor negre i una profunda vocació experimental.

Els seus relats evoquen l’obra d’altres escriptores com Carson McCullers, Flannery O’ConnorAngela Carter. Satiritzen aspectes de la vida contemporània i expressen disconformitat amb el que està succeint al món.

No ho proveu a casa, d’Angela Readman!
Les històries que ens explica Angela Readman beuen del surrealisme, del pop, del món de Disney, de la publicitat, del cinema de David Lynch, del punk rock, de la tradició gòtica i de la literatura popular. Són originals i valentes, sovint subversives, sempre imaginatives; tenen molts, moltíssims flaixos, brillants, incisius, de lucidesa, d’humor, de sàtira social.
Els seus personatges solen ser éssers fràgils, perdedors i marginals. Són relats plens de poesia i travats amb un ofici magistral.

No us les perdeu!