ADULTSBLOGNOVETAT

Les inseparables

By 15/10/2020Novembre 5th, 2020No Comments

Es publica aquests dies una novel·la inèdita i pòstuma de la Simone de Beauvoir!!!
En català Angle Editorial i en castellà Lumen Editorial.

La gran pensadora i existencialista que durant els anys 50 i 60 va posar les bases del feminisme contemporani quan va escriure “El segon sexe”.

Res se sabia de “Les inseparables”, que s’ha descobert recentment i ara es publica.
La novel·la explica com Sylvie, de nou anys, coneix una nova companya de classe. L’amistat sorgeix a primera vista, i és que a ulls de SylvieAndrée és una noia agosarada, alegre, llesta i molt segura d’ella mateixa.

Som al París de finals de la dècada de 1910 i totes dues provenen de famílies convencionals, catòliques i conservadores. Al llarg dels anys d’aprenentatge compartiran reflexions, confidències i aspiracions vitals i intel·lectuals. Andrée es convertirà per a Sylvie en la seva relació més important.

“Les inseparables” és un autèntic esdeveniment mundial: una novel·la inèdita de Simone de Beauvoir basada en l’amistat entre l’autora i Zaza Lacoin, la seva inseparable amiga entre els nou i els vint-i-un anys.

Inequívocament autobiogràfica, Beauvoir va escriure la novel·la el 1954, cinc anys després que l’indispensable “El segon sexe” la convertís en una referència mundial per al feminisme.

Vols Les inseparables?

Vols Las inseparables?